Uitnodiging Plattelands Parlement 2015

Beste lezers,

 Op zaterdag 14 november aanstaande vindt het zesde Plattelandsparlement plaats. Een dag voor ondernemende dorpen die hard werken aan de leefbaarheid van hun omgeving. Hoofdthema’s deze keer zijn ‘Zorg en Welzijn’ en ‘Maatschappelijk Vastgoed’. Daarnaast zijn er meerdere actuele onderwerpen waarvoor er interessante gasten komen! Dorpsbelangenverenigingen, dorpshuizen en actieve dorpsbewoners zijn van harte welkom op deze dag. Het is ook uw kans om Tweede Kamer leden te ontmoeten en te laten weten wat u belangrijk vindt voor plattelandsontwikkeling.

 In de bijlage vindt u de uitnodiging met nadere informatie en ook op www.plattelandsparlement.nl leest u het laatste nieuws.

We nodigen u van harte uit en stellen het op prijs als u de uitnodiging wilt delen en verder verspreiden.

Aanmelden kan via de button op de uitnodiging of rechtstreeks via deze link.

Voor iedere provincie is er bij de LVKK een budget beschikbaar om (bus-)vervoer naar Zutphen te regelen.

Bij uw aanmelding vragen we of u daar belangstelling voor heeft. Mocht die belangstelling er in voldoende mate zijn – minimaal 20 personen- dan zullen wij i.o. met de LVKK in een later stadium daar afspraken met u over maken.

Zie hier de folder van de LVKK : Uitnodiging PP 2015

Dit bericht is geplaatst in Publiek. Bookmark de permalink.