Uitnodiging deelname Dorpskrachtprijzen in Streefkerk

Op 10 oktober 2023 organiseren we weer een jaarbijeenkomst in samenwerking met de Dorpsvereniging Nieuw Lekkerland. De bijeenkomst zal plaatsvinden in een conferentieruimte in een omgebouwde kaasboerderij te Streefkerk in de Alblasserwaard.

Na onze technische jaarvergadering vanaf 17.00 uur en het daarop volgende buffet, wordt er een informatief avondprogramma samengesteld met als hoogtepunt vanaf 19.30 uur de presentatie van een aantal  projecten door dorpsorganisaties tijdens een informatieve conferentie. U kunt als dorpsorganisatie aan deze presentaties met bijgaand aanmeldformulier deelnemen.

Ook dit jaar worden er aan de deelnemende organisaties voor de Dorpskrachtprijzen geldprijzen uitgereikt. De bedragen voor deze zogeheten Dorpskrachtprijzen zijn € 1.000,-  500,- en 250. Bij meer dan drie deelnemers worden er Eervolle Vermeldingen uitgereikt.

In het avondprogramma zullen vertegenwoordigers van o.a. het VSB fonds spreken over de betekenis van hun fonds voor dorpsorganisaties in de lokale gemeenschap.

Inschrijven vóór 15 september 2023 bij de ZHVKK m.b.v. onderstaand formulier. Dit formulier kan vervolgens verstuurd worden naar onze secretaris, Angélique Potuit op zhvkk@hotmail.com. Voor verdere informatie zie onderstaand formulier.

Dit bericht is geplaatst in Publiek. Bookmark de permalink.