Vooraankondiging Jaarlijkse algemene ledenvergadering en voorjaarscongres

Graag willen wij u als lid van de ZHVKK van harte uitnodigen voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze wordt ditmaal gehouden op woensdag 29 april 2015 van 18.30 uur tot 19.15 uur in het verenigingsgebouw ’t Wingerdshof, Dorpsstraat 31, 3366 BD Wijngaarden. Aangezien misschien niet iedereen gelegenheid heeft om vooraf iets te eten staat er vanaf 18.15 uur voor onze leden een klein buffet klaar zodat niemand met een lege maag hoeft te vergaderen.

Aansluitend aan de ledenvergadering vindt vanaf 19.30 uur onze voorjaarsbijeenkomst plaats. De voorjaarsbijeenkomst is bedoeld voor onze leden, vrienden en relaties. Aan de hand van door onze leden en genodigden aangebrachte onderwerpen zullen wij over diverse onderwerpen discussiëren en onze expertise met elkaar delen. Evenals vorig jaar willen wij tijdens deze bijeenkomst opnieuw onze dorpsprojectenprijs uitreiken. De beste projecten die wij van onze leden hebben ontvangen worden dan gepresenteerd. Het allerbeste project wordt beloond met 600 euro. Daarnaast loven wij een tweede en derde prijs uit van respectievelijk 275 euro en 125 euro. Om in aanmerking te komen voor de prijs dient het project ook voor onze andere leden en andere dorpsorganisaties van waarde te zijn. Wanneer wij uw inzending nomineren voor de beste drie is het wel belangrijk dat u uw project ook zelf komt presenteren en eventuele vragen wilt beantwoorden tijdens de voorjaarsbijeenkomst. U kunt uw project aanmelden via het secretariaat: dorien-kickert@planet.nl, of via ons algemene emailadres: info@zhvkk.nl. Voor informatie over de vorige dorpsprojecten kunt u kijken op onze website (www.zhvkk.nl). Hier is op de eerste pagina een link te vinden naar de uitslag van de jurering van vorig jaar.

We zouden het prijs stellen wanneer u aanwezig wilt zijn bij onze jaarlijkse ledenvergadering en hopen u allen te kunnen begroeten op 29 april a.s. Wilt u voor 1 april a.s. doorgeven (liefst per mail: info@zhvkk.nl) of wij op uw komst kunnen rekenen en of u van het buffet gebruik wilt maken?
Tevens willen wij u verzoeken om ons zo snel mogelijk te laten weten of uw dorpsorganisatie een project wil laten meedingen naar de titel van ‘beste dorpsprojecten prijs” en zo ja welk project dit is.

Dit bericht is geplaatst in Publiek. Bookmark de permalink.