Aankondiging ledenvergadering 19 juni 2018

De jaarbijeenkomst van de ZHVKK vindt op 19 juni 2018 plaats in Giessenburg: gemeente Giessenlanden in de buurt van Gorinchem.

Na de gebruikelijke jaarvergadering voor onze leden van 17.30 tot 18.30 uur en het traditionele buffet, zijn er voor het avondprogramma vanaf 19.45 uur weer enkele interessante sprekers aanwezig op onze bijeenkomst.

De avond zal worden ingeleid door wethouder Elisabeth van Leeuwen van Giessenlanden, die aansprekende voorbeelden zal geven van projecten in “haar” dorpskernen. Daarna zal oud minister en voormalig burgemeester van Rotterdam, Bram Peper, zijn visie geven toenemende belang van burger participatie en de nota van ons provincie bestuur met als titel: Handreiking Kernendemocratie.

Ook dit jaar worden er door onze vereniging weer de drie Dorpskrachtprijzen toegekend. Daarvoor zijn drie geldprijzen van r.s.p. 600,-  300,- en 150 euro beschikbaar. Ik nodig u van harte uit uw project of activiteit aan te melden bij onze secretaris Angélique Pottuit. Zie het e-mail adres hieronder.

De aanmelding kan eenvoudig via een brief met een korte toelichting op de activiteit van uw organisatie. Het project hoeft nog niet afgerond te zijn. Ook lopende activiteiten of initiatieven zijn welkom. Een jury van leden uit onze kennisbank, de Vraagbaak geheten, zullen na een korte presentatie op deze avond de drie prijswinnaars bekend maken.

Tijdens de ledenvergadering zullen naar verwachting twee nieuwe bestuursleden aan u worden gepresenteerd. Reserveer de datum in uw agenda. Ik hoop een delegatie van uw organisatie welkom te mogen heten bij onze altijd boeiende jaarbijeenkomst in Giessenburg.

Met vriendelijke groet,

Ries Jansen voorzitter

Dit bericht is geplaatst in Publiek. Bookmark de permalink.