Jaarbijeenkomst ZHvKK

Door de beperkingen met het Coronavirus is er nog geen datum gepland voor de traditionele jaarbijeenkomst van de ZHVKK. De gebruikelijke oproep zich aan te melden voor deelname aan de Dorpskrachtprijs verkiezing is daardoor niet aan u gedaan. Als alternatief voor de jaarvergadering hebben wij het voornemen om die in overleg met het provinciebestuur, in het najaar in het provinciehuis te laten plaatsvinden. Voorafgaand aan een te verwachten uitnodiging van het provinciebestuur voor de presentatie van een nieuwe provinciale nota over ons werk. De verkiezing van de Dorpskrachtprijs wordt verschoven naar het voorjaar van 2021. Hopelijk kunnen we elkaar dan weer zonder beperkingen ontmoeten en kunnen intussen projecten bij onze leden weer vrijelijk worden opgezet en uitgevoerd. Inmiddels zit ook uw bestuur niet stil en blijven we samen met de landelijke vereniging voortdurend aandacht vragen voor de positie van dorpsorganisaties bij de lokale en nationale overheden. Ik wens u veel sterkte toe en hoop u weer snel persoonlijk te mogen ontmoeten.  

Ries Jansen, 

voorzitter ZHVKK

Dit bericht is geplaatst in Publiek. Bookmark de permalink.